Tänker jag kalla denna, då det inte gick riktigt som jag ville. Men riktigt förbannat gött va det iaf. Förresten anledning till att det inte gick riktigt som jag ville, var att jag provade göra det på kikärtstsspad, det är jag inte riktigt van vid., men som sagt äckligt gött, kan jag lova bara se här 


Här kommer receptet

1 pkt kikärtsspad + vatten 1 tsk tror jag räcker, jag råkade ta 1 msk,  testa 1 tsk  om ni ej vill ha ägg i.

3 blad grönkål.

1/2 äpple knappt.

1 liten morot

Salt efter smak, va inte rädd för att överdriva, det gjorde jag.

1 tsk curry

1 tsk gurkmeja.

Ev 1 ägg om det går åt skogen, som det gjorde för mig ;) men det gick ändå att rädda det :)

1. Blanda kikärtsspad + vatten.

2. Riv ner morot och äpplet i äggsmeten.  Är man lat som jag så tar man ett zestjärn ;)

3. Tillsätt resten äsch glömde ju tillsätt grönkålen, bara riv ner i bitar med händerna.

4 nu tillsätt kryddorna.


Bara rosta även grönkål och kikärtor i ugnen, så enkelt och gott!

Ni ser jag blir lugnare av att laga mat, då borde jag få göra det på jobbet också, nog för att jag är ganska lugn där, men kan bli mkt lugnare om jag får laga mat. Varför får jag inte? Jag har ju för fasen gått hotell & restaurang, särskola dock, så det räcker ju inte, så JÄVLA LÖJLIGT!

Men samtidigt när jag va stressad över att personalen skulle komma, ja det kan ni ju läsa mer om här ;)

https//www.emmakarolinajohansson.blogg.se

Nu, undrar nog dom flesta av er hur resultatet blev och det kommer här ;)Jag är trotts allt nöjd trotts det förbannade kikärsspadet, men jag kan lära mig det med, gick ju dock bättre när jag gjorde pannkakor på det.

Men som sagt, blev ju helt okej och smakerna satt, japp som alltid.

På återseende ;-)